Skriftemål for den første gang

Skriftemål er nødvendig før modtagelsen de hellige mysterier. Hvis en person går regelmæssigt til skrifte, og der ikke er sket noget ekstraordinært, vil skriftemålet ikke tage lang tid.

Men hvis mennesker kommer til skrifte for første gang (eller efter en lang pause), eller har nogen problemer (eller åndelige spørgsmål), kan skriftemålet tage et stykke tid. En sådan tilståelse er uhensigtsmæssig før / under / efter gudstjenesten da det forsinker tilbedelsen og distraherende folk, og selv om det vil være et kort skriftemål vil der ikke være tid nok til at fortælle om alt hvad der tynger en.

Til dem som komme for første gang eller efter en lang pause eller har store problemer er det mulighed at komme hver tirsdag aften, kl. 17.00, hvor der vil blive startet med en akafist, og efterfølgende afholdt skriftemål for denne gruppe. Præsten vil være i kirken indtil kl. 20.00, eller indtil den sidste er skriftet. Der er også mulighed for at komme hvis du har åndelige spørgsmål eller brug for åndig vejledning

Bemærk venligst, at skriftemål for dem som kommer første gang kun vil være muligt, efter at vi har en fast præst.